noscript image for google
<h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.maravasae.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σκευάσματα</h2><p>Λουκάνικα χωριάτικα χύμα, Λουκάνικα χωριάτικα μεγάλα σε Vacum, Μπιφτέκι γεμιστό, Μπιφτέκι χοιρινό απλό Νο 1, Ρολλό νωπό χοιρινό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.maravasae.gr/more2.php?l=el&id=2485' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.maravasae.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Σφαγεία
 
Σφαγεία 
Το σφαγείο  μας  βρίσκεται στην Πύλη Τρικάλων (κωδικός αριθμός κτηνιατρικής έγκρισης S84 ) και περιλαμβάνει τρεις γραμμές σφαγής (Βοοειδών, Αιγοπροβάτων, Χοίρων) και τους αντίστοιχους ψυκτικούς και βοηθητικούς χώρους. Η επιχείρηση δίνει έμφαση στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων σφαγής και τη χρήση καινούργιου εξοπλισμού, έχοντας ως στόχους την παραγωγή υγιεινού κρέατος τη συνεχή ποιοτική βελτίωση και την εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής.  Η επιχείρηση παραλαμβάνει ζώντα ζώα και ακολουθώντας τα στάδια που περιγράφονται στα διαγράμματα ροής (Ε.Η. Εγχειρίδιο HACCP) μετατρέπει τους μύες των ζώντων ζώων που παραλαμβάνει σε κρέας και ορισμένα από τα εσωτερικά τους όργανα σε βρώσιμα υποπροϊόντα. Το νωπό κρέας (τεταρτημόρια, ημιμόρια, και ολόκληρα σφάγια) καθώς και τα βρώσιμα υποπροϊόντα ψύχονται και διατηρούνται υπό ψύξη μέχρι και τη διάθεσή τους στους πελάτες της επιχείρησης. Τα μη βρώσιμα υποπροϊόντα συλλέγονται και αδρανοποιούνται όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία ενώ το αίμα και τα υγρά απόβλητα συλλέγονται σε κατάλληλο κλειστό σύστημα και προωθούνται για αποτέφρωση ή στο βιολογικό καθαρισμό αντίστοιχα. Η επιχείρηση διαθέτει τη δική τη μονάδα Αποτέφρωσης Χαμηλού Δυναμικού (Ειδικός Αριθμός Έγκρισης 267Υ123ΕL44LP) καθώς και εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων μαζί με τις αντίστοιχες άδειες λειτουργίας.
 
Η επιχείρηση διαθέτει κωδικό εμπόρου νωπού κρέατος  με κωδικό έγκρισης EL-44-60.
Στο σφαγείο προσκομίζονται ζώντα ζώα (χοιρινά, βοοειδή αμνοερίφια και αιγοπρόβατα) που προέρχονται από μονάδες της περιοχής. Ορισμένα από αυτά σφάζονται για λογαριασμό των παραγωγών ή εμπόρων (παροχή υπηρεσιών), ενώ άλλα είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης. 
 
Τα  προϊόντα του σφαγείου είναι σφάγια και ημιμόρια σφάγιων χοιρινών, αμνοεριφίων και αιγοπροβάτων, ημιμόρια ή τεταρτημόρια βοοειδών καθώς και βρώσιμα υποπροϊόντα σφαγής.
 
Το σφαγείο της επιχείρησης είναι δυναμικότητας παραγωγής 800 τόνων κρέατος ετησίως. Το κρέας που παράγεται προέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος από χοίρους (σφάζονται περίπου 300 ζώα την εβδομάδα), βοοειδή (σφάζονται περίπου 25 ζώα την εβδομάδα), και το υπόλοιπο από και αιγοπρόβατα (σφάζονται περίπου 150 ζώα την εβδομάδα). 
 
Ημέρες Σφαγής
Όλες οι μέρες πλην Τετάρτης, Σαββάτου και Κυριακής ορίζονται ως ημέρες σφαγής.

 
 
 
 
ΣΦΑΓΕΙΑ:  ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Τηλ.: 24340 22555 - 6971638924 Φαξ: 24340 22110
xoirofarmsfageia@hotmail.com
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ: ΜΑΡΑΒΑ ΧΡΥΣΑ

Εμφάνιση στο χάρτη